Ikäkaudet

Ikäkaudet

Ryhmät kokoontuvat omien aikataulujensa mukaisesti(katso kalenteri etusivulta!) pääsääntöisesti viikottain sekä kerran kuussa koko lippukunnan voimin lauantaisin. Kokoontumispäivät, -ajat ja -paikat voivat vaihdella tällä sivulla esitetyistä yleisistä tiedoista!

Ryhmillä on omat WhatsApp ryhmät huoltajille käytännön asioiden tiedottamisia varten. Ota tarvittaessa yhteyttä ikäkausivastaavaan päästäksesi tarvittaviin ryhmiin mukaan.


Sudenpennut, 7-9 vee

Sudenpentu on utelias ja tiedonhaluinen lapsi, joka nauttii toiminnasta ja tekemisestä! Toisaalta sudenpentu tarvitsee vielä paljon aikuisen turvaa ja tukea oppiessaan ja kokiessaan uutta. Sudenpennut muodostavat erikokoisia laumoja, joissa päästään nikkaroimaan, leikkimään ja oppimaan luonnosta. Sudenpentulaumoja johtaa aina koulutetut aikuiset, joita kutsutaan Akeloiksi. 

Ikäkausivastaava: 

Sini Penttala, 044 3518669

Laumat:

Seikkailijat, 10-12 vee

Seikkailijat ihmettelevät maailman menoa  ja ovat kovasti kiinnostuneita tekemisestä. Seikkailijaikäkaudella opetellaan retkeilyn perustaitoja, ryhmässä toimimista yms. Seikkailija pääsee varmasti jo tekemään ja ottamaan vastuutakin omaan osaamiseensa liittyvistä asioista kaikessa partiotoiminnassa. Seikkailijajoukkuetta johtaa aina koulutetut aikuiset, joita kutsutaan Sammoiksi.

Ikäkausivastaava: Heli Raunio, 040 3546108

Joukkueet:

Tarpojat, 12-15 vee

Mitä Tarpoja-partiossa tehdään? Ollaan yhdessä, tehdään asioita yhdessä, tutustutaan uusiin ihmisiin, osallistutaan erilaisiin tapahtumiin, hankitaan uusia kokemuksia ja taitoja sekä omassa lippukunnassa että tapahtumissa, leireillä ja pt-kisoissa ympäri Suomen.

Ikäkausivastaava: Teemu Mäki, 040 5520429

Vartiot:Samoajat, 15-17 vee

Samoaja on itsenäistyvä nuori, joka haluaa  itsenäisesti tehdä päätöksiä ja koitella rajojaan.  Ohjelma on vahvasti samoajien itsensä luomaa, jossa ohjaajat vain luotsaavat sekä kannustavat nuoria pahimpien karikoiden ohi matkalla kohti Vaeltaja-ikäkautta.

Ikäkausivastaava: Kalle Kuikka, 040 8371557

Vartiot:Vaeltajat, 18-22 vee

Vaeltaja on jo aikuisuuden kynnyksellä, jolloin  elämäntilanne muuttuu jatko-opiskelujen, parisuhteen, armeijan tai työelemän tullessa osaksi arkea. Tästä huolimatta vaeltaja haluaa kuulua partioon joten tapaamiset sovitellaan nuorten  aikatauluihin. Luotsi pyrkii löytämään Vaeltajilla  haasteita projektimaisesta tekemisestä, mutta yhteistä chillailua unohtamatta. 

Ikäkausivastaava: Matti Pispa, 040 8371 553

Vartiot:Aikuiset, 22+ vee

Aikuiset toimivat esimerkiksi johtajina johtamassa nuoremmista ikäkausista koostuvissa ryhmissä sekä muutenkin partiotoiminnan mahdollistajina. Aikuisia mahtuu aina joukkoon lisää ja meno on varmasti mutkatonta ja ratkiriemukasta.

Johtajiahan aikuisilla ei varsinaisesti ole mutta lippukunnanjohtaja yleensä yrittää pitää jonkinlaista rotia yllä...

Aikuiset kokoontuvat aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18:00 alkaen Nokipannuksi kutsutussa tapahtumassa sekä muuten sovittuina aikoina.

Ikäkausivastaava Lippukunnanjohtaja: Hanna Saikkonen, 050 4310989