Huoltajat

Kaikilla alle 18 vuotiailla sekä muuten huoltajaa tarvitsevilla partiolaisilla tulee olla Partion asiointipalvelussa huoltaja(t) merkittynä! Huoltajan(jien) tehtävänä on varmistaa että Partion asiointipalvelussa olevat tiedot sekä itsestä että huollettavasta ovat ajantasalla. Huoltaja on myös henkilö joka ilmoittaa huollettavan partiolaisen erilaisiin tapahtumiin Partion asiointipalvelun kautta tapahtuman ilmoituslinkkiä käyttämällä.

Partion asiointipalvelua varten huoltajan tulee luoda PartioID(kirjautumistunnus) käyttäen omaa jäsennumeroaan(huoltajanumero) sekä huoltajaksi rekistöröitymisessä käyttämäänsä sähköpostia. Partion asiointipalvelu on tarkka että jäsennumero ja sähköposti vastaavat toisiinsa eli jos olet vaihtanut sähköpostia tulee sinun olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Myös muissa Partion asiointipalveluun liittyvissä asioissa voit ottaa aina ensisijaisesti yhteyttä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.

Partion asiointipalvelun käyttöön löydät enemmän ohjeita täältä: Partion asiointipalvelu


Huoltajat ovat myös tervetulleita mukaan itse partiotoimintaan. Varsinkin Partiomaja, Hangasmaja tms. kerroilla kaivataan aina apukäsiä tai ainakin nuotion ylläpitäjiä.

Myös leireillä ja muissa isommissa tapahtumissa huoltajien apu on todella arvostettua koska koko partiotoiminta pohjautuu vapaaehtoistyöhön!

Jos huoltajana kiinnostut enemmänkin partiotoiminnasta niin ota yhteyttä lippukuntaan koska aina löytyy tehtäviä missä aikuisia tarvitaan. Ja ettei tie huoltajasta partiojohtajaksi olisi liian kivinen on Suomen Partiolaisilla ja Pohjanmaan Partiolaisilla todella hyviä koulutuksia sekä valtavasti valmista materiaalia tarjolla. Myös lippukunnan johtajien joukossa viihtyy varmasti kuka vain ja aina on tukea tarjolla:) Pienikin panos auttaa!