Tule mukaan

Vainion Vesat on Isossakyrössä toimiva yhteispartiolippukunta

Vainion Vesat tarjoavat viikottain partiotoimintaa Isossakyrössä niin tytöille kuin pojille. Vesat toivottavat toimintaan mukaan kaikki partiosta ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset! Partioharrastuksen voi aloittaa millä ikää vain:)

Lisätietoa partiosta ja Vainion Vesoista saat lippukunnanjohtaja Hanna Saikkoselta, 0504310989 tai jäsenrekisterinhoitaja Kalle Kuikalta, 0408371557 tai sähköpostitse vainionvesat( at )outlook.com.


Mikäli partioiminta kiinnostaa niin voit ottaa ensin yhteyttä ikäkausivastaaviimme ja sen jälkeen liittyä mukaan Vesojen toimintaan täyttämällä jäsenhakemuksen täällä. Jäsenhakemus tulee tehdä ennen kuin liityt toimintaan mukaan.

Liittymissivustolta löytyy ohjeet kuinka itse jäsenhakemus tehdään. 


Partioon voi tutustua 3 normaalia peräkkäistä tapaamiskertaa ei vielä partiolaisena ennen jäsenmaksun maksamista! Huom. jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta eli maksa lasku vasta tutustumisen jälkeen!

Jos tutustumiskertojen jälkeen toteattekin ettei Partio ole se juttu niin seuratkaa tuossa alla olevia eroamisohjeita.


Jäsenasioissa sinua tarvittaessa auttaa jäsenrekisterinhoitaja Kalle Kuikka, 0408371557 / vainionvesat( at )outlook.com


Mitä partio maksaa?

Partion jäsenmaksu vuodessa on luokkaa n.70 euroa perheen ensimmäisestä alaikäisestä partiolaisesta tai yli 17 vuotiaasta. Sisarus alennus jäsenmaksussa koskee perheen 2-x alle 17 vuotiasta partiolaista ja tällöin vuosittainen jäsenmaksu pienenee n.10 euroa. Jäsenmaksun myötä partiolainen voi osallistua Vainion Vesojen, Pohjanmaan Partiolaisten sekä Suomen Partiolaisten järjestämään toimintaan. Samalla partiolainen kuuluu myös kansainväliseen partioliikkeeseen.

Lue lisää partion jäseneduista: Partiolaisen jäsenedut


Jäsenmaksun lisäksi kerätään osallistumismaksuja isompiin tapahtumiin. Retki- ja leirimaksut vaihtelevat järjestäjän ja kustannusten mukaisesti. Jäsenmaksusta on mahdollisuus hakea vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein. 

Lue vapautuksesta lisää täältä: Jäsenmaksuvapautus ohjeet

Täytä hakemus täällä: Jäsenmaksuvapautus Hakemus

Hakemuksen tekoa varten tarvitset PartioID:n. Alle 18 vuotiaan tai muuten huollettavan tapauksessa hakemuksen täyttää huoltaja. Lisätietoja tarvittaessa jäsenrekisterinhoitajalta, Kalle Kuikka, 0408371557 / vainionvesat( at )outlook.comPartiosta eroaminen


Joskus voi käydä niin että partioharrastus pääsee lopahtamaan jonkin syyn takia ja silloin partiosta eroaminen tulee ajankohtaiseksi.

Partiosta eroaminen tapahtuu Partion asiointipalvelussa henkilön omien/huollettavan jäsentietojen kohdalta löytyvää 'Eroa' painiketta käyttämällä! 

Huomaathan että jäsenlaskun maksamattajättäminen tai toiminnasta pois jääminen ei ole yhtä kuin eroilmoitus eli muista aina erotilanteissa tehdä eroilmoitus asiointipalvelun kautta!


Asiointipalveluun pääset tästä!

Eroa painikkeen löydät asiointipalvelussa seuraavasti:

Huom. Mikäli jäsenyyksiä on useita esim. eri lippukuntiin niin kaikki jäsenyydet tulee päättää ominaan vastaavalla tavalla!


Mainitsethan eroilmoituksen tekemisestä myös omalle tai huollettavan partiolaisen johtajalle vaikka viestitse!