Tule mukaan

Vainion Vesat on Isossakyrössä toimiva yhteispartiolippukunta

Vainion Vesat tarjoavat viikottain partiotoimintaa Isossakyrössä niin tytöille kuin pojille. Vesat toivottavat toimintaan mukaan kaikki partiosta ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset! Partioharrastuksen voi aloittaa millä ikää vain:)

Lisätietoa partiosta ja Vainion Vesoista saat lippukunnanjohtaja Matti Pispalta, 0408371553 tai jäsenrekisterinhoitaja Kalle Kuikalta, 0408371557 tai sähköpostitse vainionvesat( at )outlook.com.


Mikäli partioiminta kiinnostaa niin voit ottaa ensin yhteyttä ikäkausivastaaviimme ja sen jälkeen liittyä mukaan Vesojen toimintaan täyttämällä jäsenhakemuksen täällä. Jäsenhakemus on tarpeen tehdä ennen kuin liityt toimintaan mukaan.

Liittymissivustolta löytyy ohjeet kuinka itse jäsenhakemus tehdään.


Partioon voi tutustua 3 normaalia peräkkäistä tapaamiskertaa ei vielä partiolaisena ennen jäsenmaksun maksamista! Huom. jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta eli maksa lasku vasta tutustumisen jälkeen!

Jos tutustumiskertojen jälkeen toteattekin ettei Partio ole se juttu niin seuratkaa tuossa alla olevia eroamisohjeita.


Jäsenasioissa sinua tarvittaessa auttaa jäsenrekisterinhoitaja Kalle Kuikka, 0408371557 / vainionvesat( at )outlook.com


Mitä partio maksaa?

Partion jäsenmaksu vuodessa on luokkaa n.70 euroa perheen ensimmäisestä alaikäisestä partiolaisesta tai yli 17 vuotiaasta. Sisarus alennus jäsenmaksussa koskee perheen 2-x alle 17 vuotiasta partiolaista ja tällöin vuosittainen jäsenmaksu pienenee n.10 euroa. Jäsenmaksun myötä partiolainen voi osallistua Vainion Vesojen, Pohjanmaan Partiolaisten sekä Suomen Partiolaisten järjestämään toimintaan. Samalla partiolainen kuuluu myös kansainväliseen partioliikkeeseen.

Lue lisää partion jäseneduista: Partiolaisen jäsenedut


Jäsenmaksun lisäksi kerätään osallistumismaksuja isompiin tapahtumiin. Retki- ja leirimaksut vaihtelevat järjestäjän ja kustannusten mukaisesti.Jäsenmaksusta on mahdollisuus hakea vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein.

Lue vapautuksesta lisää täältä: Jäsenmaksuvapautus ohjeet

Täytä hakemus täällä: Jäsenmaksuvapautus Hakemus

Hakemuksen tekoa varten tarvitset PartioID:n. Alle 18 vuotiaan tai muuten huollettavan tapauksessa hakemuksen täyttää huoltaja.


Vainion Vesoista eroaminen

Vainion Vesoista eroaminen tapahtuu aina ensisijaisesti Partion asiointipalvelussa henkilön omien/huollettavan jäsentietojen kohdalta löytyvää 'Hae eroa' painiketta käyttämällä!

Asiointipalveluun pääset tästä!


Toissijaisesti eron hakeminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen vainionvesat(at)outlook.com

Sähköpostista tulee selvitä seuraavat tiedot:

  • Eroavan partiolaisen koko nimi

  • Huoltaja(t) jos kyseessä alaikäinen tai muuten huollettava partiolainen

Lisäksi eroamisesta on hyvä mainita myös ko. ryhmän johtajalle!